2012-02-08 09:15:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - mozogjon többet, egyen kevesebbet

Napi horoszkóp február 8.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kicsit elege van már abból, hogy örökké dolgozik, de sohasem kapja meg a megfelelő elismerést. Adjon hangot a kételyeinek főnöke felé is. Észre is kell vetetnie magát, ha látszani akar! Vannak még támogatói.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Mozogjon többet, egyen kevesebbet! A jegyében járó Jupiter kedvező hatása sajnos néha súlytöbblet formájában is jelentkezhet. Ám úgy is, hogy jelentős izomzatot fejleszt magán. Ehhez azonban tenni kell, s nem enni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Folyton futkos, és tevékenykedik. Mi lenne, ha egy kicsit megállj parancsolna magának a lótás-futásban? Akkor talán azt is észrevenné, hogy valaki már régóta ácsingózik önre. Talán nem is reménytelenül. Hogy ez kiderüljön, ahhoz idő kell.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valami nagyon bántja, s ez kilendíti szokásos lelki nyugalmából. Nagyon sok a kötelezettsége, és ezek már nehéz súllyal nyomják vállát. Ez akár konkrét fájdalomként is jelentkezhet válltájékon. Keressen fel egy masszőrt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon aktív napra számíthat. Alighanem, csak pontos és akkurátus időbeosztással tudja ma megoldani a feladatait. Az esti végkimerülés elkerülésére iktasson be egy kis lazítást is baráti körben, de hívja meg a kedvesét is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nagyon jó hangulatban kezdődhet a napja. Annál jobb, minél több szabadságra számíthat. Nem kell az unalomtól tartania: a véletlen ma nagy szerepet kaphat életében. Minden azon múlik, mennyire nyitott. Egy új barátság is elkezdődhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kicsit lazíthat, talán ma nem kell akkora stresszre számítania a munkahelyén. Az időt használja fel a rendszerezésre, és a barátkozásra. Elkezdhet egy nagyobb odafigyelést igénylő, aprólékos munkát is, ami sok örömet is okoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az elmúlt év sikerein felbuzdulva most jobbnál jobb ötletekkel halmozhatja el kollégáit, főnökeit. Ne keserítse el, ha nem mindenben osztoznak a lelkesedésén. Ha csak a negyede arat sikert annak, amit mond, már az is épp elég.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem túl jó a hangulata, fáradt, és talán untatja is, amit csinál. Pedig – hál istennek – még sokáig kell ezt tennie. Ha semmiképp sem talál örömet benne, próbálkozzon másképp a megújulással. Talán egy új hobbi segíthet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Készülhet rá, ma bolond hajtásra számíthat a munkahelyén. Különösen a kereskedelemben dolgozók számíthatnak nagy felfordulásra. A munka azonban nagy profitot, extra bevételt jelenthet. Ez adjon erőt a végső kifáradásban.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyon elégedett lehet önmagával: minden úgy alakult az életében, ahogy azt remélte, ahogy elvárta. Ám a barátait sem kellene elhanyagolnia. Még akkor sem, ha azok esetleg nem viselkedtek mindig korrekten. Gondoljon a szép napokra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kicsit gyengébbnek, fáradékonyabbnak érezheti ma magát. Lehet, hogy ez egy közeledő betegség előjele, de nem feltétlenül. Azért pihenjen többet, és próbálkozzon a megelőzéssel is. Vitaminok, meleg teák, forró fürdők legyenek önnel!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: